HVORFOR SPINNING I NAM.
*Lad blot det dårlige vejr rase udenfor mens du holder formen ved lige indendørs – for spinning i NAM giver garanti for en gennemtrænet krop. Timerne på cykel er effektive for dit kredsløb, ét godt supplement til styrketræning og så er de super fedtforbrændende.
*Det er musik, hvor vi udnytter rytmen til at køre i, og det er et hold, hvor vi kan inspirere hinanden. Og det er også glæden ved at bruge sin krop – og så er det frem for alt en af de bedste måder at vedligeholde eller forbedre formen på vinteren igennem. Så derfor er der al mulig grund til at sætte sig op på cyklen.

*Spinning i NAM foregår på BODYBIKE SUPREME, hvor man selv hurtigt kan regulere modstanden, altså om det er op eller ned ad bakke. Det er altid i hold, med musik og med en inspirerende instruktør til at udstikke retningslinjerne for spinner timen.

*Det gode ved spinning er, at det kan dyrkes af alle uanset vægt, alder og fysiske form. Enhver kan sætte sig op på cyklen og træde på pedalerne – det er bare med at sætte sig et mål: vil du i bedre form, vil du tabe dig eller blot holde formen i de mørke måneder.

*Spinning i NAM foregår på mange forskellige måder – hver instruktør udvikler sin foretrukne metode.

Spinning i NAM er:

  • Optimal fedtforbrænding.
  • Styrket hjerte-kar-system.
  • Styrkede ben, lår, balder, lænd og mave.
  • Skånsomt for leddene.
  • Sjov træning, fordi du føler, at du får gennemtrænet din krop – og opnår resultater.

OBS! TIL HVER SPINNING TIME SKAL DER MEDBRINGES 1 HÅNDKLÆDE OG VANDFLASKE.
HVIS DU IKKE HAR ET PAR CYKELSKO MED LOOK-KLAMPER, ER DET MULIGT AT LEJE CYKELSKO. EN GOD TING ER AT BRUGE TÆTSIDDENDE CYKELSHORTS UDEN UBEHAGELIGE SYNINGER. DISSE FÅS OGSÅ MED PLADE/INDLÆG I PÅ NUMSEN, SÅ MAN UNDGÅR AT BLIVE ALT FOR ØM I BAGDELEN. KOM I GOD TID HVIS DU ER NY ”SPINNER” OG BED INSTRUKTØREN OM HJÆLP TIL INDSTILLING.

DERFOR!, SKAL DU PRØVE SPINNING I NAM.